Looper

Längtar du efter en gastkramande tidsresa? Missa inte filmen Looper ikväll på SVT1!

Välkommen till en värld där tiden inte räknas till vår fördel. I filmen Looper blir vi indragna i en dödlig katt-och-råtta lek mellan en yrkesmördare och sitt framtida själv. I en klaustrofobisk kamp mot klockan och sin egen reflexion, måste huvudpersonen överkomma maffians skeva tidsresor för att överleva. Väck liv i din nyfikenhet och förbered dig på en spännande resa där framtiden är ett hot mot oss själva.

Filmen Looper utspelar sig i en dystopisk framtid där maffians inflytande är påtagligt. I detta samhälle har maffian funnit ett sätt att eliminera sina fiender, genom att skicka tillbaka yrkesmördare i tiden för att döda sina offer. En av dessa yrkesmördare är Joe, vars liv plötsligt blir komplicerat då hans framtida jag skickas tillbaka för att göra slut på honom.

Joe hamnar i en intensiv katt-och-råtta-lek där han måste skydda sig själv från sitt framtida jag samtidigt som han försöker få klarhet i varför han blivit måltavla. Medan Joe kämpar för överlevnad inser han att han är fast i en cykel av våld och att det krävs mod att bryta den.

Looper fångar publikens intresse genom att kombinera spänning med komplexa filosofiska frågeställningar. Vid ett tillfälle möter Joe en ung pojke som kan vara nyckeln till att förändra framtiden. Frågan om ödet och möjligheten att förändra det blir en viktig del av berättelsen när Joes beslut får konsekvenser för både hans eget liv och det framtida samhället.

Med en intrikat handling och en imponerande visuell estetik tar Looper oss med på en adrenalinfylld resa där moraliska dilemman och hopp om försoning undersöks. Med starka skådespelarinsatser och noggrant konstruerade karaktärer väver filmen samman spännande action med djupare teman om identitet, lojalitet och den mänskliga naturens komplexitet.

Looper är en tankeväckande och spännande film som inte bara levererar action och spänning, utan även erbjuder en fördjupad reflektion över hur våra val och handlingar kan påverka vår framtid..

Looper börjar 22:05 på SVT1

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Bruce Willis, Joseph Gordon-Levitt, Emily Blunt, Paul Dano, Noah Segan, Piper Perabo, Jeff Daniels, Summer Qing, Ram Bergman, Douglas E. Hansen,

Lämna ett svar