Rush Hour 2

Tid för en actionfylld kväll – Missa inte Rush Hour 2 på TV6 ikväll!

Hong Kong är i kaos när USA:s ambassad bombas i filmen Rush Hour 2. Nu är det upp till två ovanliga hjältar, en excentrisk amerikansk kriminalpolis och en skicklig kinesisk polis, att hitta den ansvarige skurken och hans anhängare i en kamp mot klockan. Med sin häpnadsväckande humor och spektakulära actionscener tar denna explosiva uppföljare publiken med på en hisnande jakt genom gatorna i Hong Kong. Intrig, spänning och skratt möts i denna internationella kriminalkomedi som kommer att hålla tittarna på helspänn från början till slut.

Rush Hour 2 är en actionfylld komedifilm som tar oss med på ännu ett spännande äventyr med de dynamiska kriminalpoliserna Lee och Carter. Handlingen utspelar sig i Hong Kong, där USA:s ambassad blir bombad och förödelsen får poliserna att dra igång en intensiv jakt på de skyldiga.

Lee, som är expert på kampsport och har sina rötter i Hong Kong, och Carter, den lojale men ibland något klumpige brottsbekämparen från Los Angeles, tar sig an uppdraget att finna skurkarna och deras anhängare. Med sina olika bakgrunder och unika personligheter blir duon osannolika partners, men är tillsammans ett oöverträffat team.

Under sin utredning ställs Lee och Carter inför farliga gatugäng, dubbelagenter och fördärvade miljöer. De hamnar i svåra situationer, men med deras oslagbara kombination av mod, underhållning och oväntade skämt vet de alltid hur de ska ta sig ur knipor och förbryllande situationer.

Rush Hour 2 bjuder på spänning, humor och fartfyllda biljakter i Hong Kongs upplysta gator och skyskrapor. Genom hela filmen utvecklas också vänskapen mellan Lee och Carter, och de lär sig att klara av varandras olikheter och att samarbeta på ett oslagbart sätt.

Denna actionkomedi är garanterat spännande och underhållande för alla filmälskare. Rush Hour 2 är full av adrenalinfyllda scener och humor som får oss att skratta högt samtidigt som den erbjuder oss en inblick i den livfulla staden Hong Kongs fascinerande miljöer..

Rush Hour 2 börjar 21:00 på TV6

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Jackie Chan, Chris Tucker, John Lone, Zhang Ziyi, Roselyn Sánchez, Harris Yulin, Alan King, Kenneth Tsang, Jeff Nathanson, Roger Birnbaum, Jonathan Glickman,

Lämna ett svar