The Wolf of Wall Street

Missa inte den omtalade succéfilmen The Wolf of Wall Street – ikväll på Kanal 9!

I filmen ”The Wolf of Wall Street” får vi följa Jordan Belforts otroliga resa från en lovande börsmäklare till en girig och korrupt börshaj. I jakten på pengar, makt och njutning förvandlas Belfort till öknamnet ”The Wolf of Wall Street” och blir synonymt med en värld av överflöd, kvinnor och droger. Denna film är en uppslukande och chockerande berättelse om girighetens mörka sida och konsekvenserna av en man som förlorar sig själv i jakten på mer.

The Wolf of Wall Street” är en biografisk film som regisserades av Martin Scorsese och baserades på Jordan Belforts självbiografi. Filmen skildrar processen när Belfort går från att vara en ambitiös börsmäklare till att bli en girig och korrupt affärsman.

I början av filmen är Belfort en lovande ung man som drömmer om att bli framgångsrik och rik genom att arbeta på Wall Street. Han får snabbt anställning på ett välrenommerat företag och blir snart en av de bästa mäklarna i branschen. Dock är han inte nöjd med den amerikanska drömmen, utan blir snart besatt av pengar, makt, kvinnor och droger.

Genom osannolika framgångar börjar Belfort och hans kollegor leva ett liv i överflöd och lyx där det inte finns några gränser. De fuskar och bedrar sina investerare för att tjäna ännu mer pengar och spenderar sina förmögenheter på extravaganta fester, lyxbilar och droger.

Filmen visar deras ohämmade livsstil och Belforts ständiga jakt på mer pengar och makt. Samtidigt som han blir rikare och mäktigare, blir hans liv alltmer destruktivt och hans beroende av droger och kvinnor eskalerar.

”The Wolf of Wall Street” är en chockerande och provocerande film som på ett satiriskt sätt skildrar girighetens konsekvenser och den dekadens som råder på Wall Street. Den ger tittarna en inblick i en värld av excesster och moralisk förfall.

Sammanfattningsvis är ”The Wolf of Wall Street” en fascinerande och kontroversiell film som porträtterar en man som går från att vara en hederlig småhandlare till att bli en korrupt och skrupelfri börshaj..

The Wolf of Wall Street börjar 22:00 på Kanal 9

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie, Matthew McConaughey, Kyle Chandler, Jon Bernthal, Jon Favreau, Rob Reiner, Terence Winter, Riza Aziz, Joey McFarland,

Lämna ett svar