Top Gun

Top Gun – Flygande äventyr i kvällens spänningsladdade TV-premiär på Sjuan!

Top Gun – Mellan kärlek och drömmen om att bli världens bästa stridspilot, står Pete Maverick Mitchell inför ett omöjligt val. När han rekryteras till den legendariska TOP GUN-skolan för att utveckla sina färdigheter som stridspilot, korsar han öden med en vacker civilanställd instruktör. Nu måste han ta ställning: är kärleken starkare än drömjobbet? I denna adrenalinfyllda actionfilm får du följa med på en emotionell berg-och-dalbana i jakten på äkta lycka.

I filmen Top Gun får vi följa stridspiloten Pete ”Maverick” Mitchell på hans resa mot att bli världens bästa stridspilot. Han blir rekryterad till den prestigefyllda militära skolan TOP GUN, där han tillsammans med andra talangfulla piloter genomgår hård träning och tävlingar för att utmärka sig.

Men i turbulensen av flygplan och adrenalinfyllda uppdrag, finner Maverick något som överraskar honom mer än något annat – kärleken. Han förälskar sig i en av skolans civilanställda instruktörer, Charlotte ”Charlie” Blackwood. Plötsligt måste Maverick ställa sig inför ett svårt val: ska han välja kärleken eller sitt drömjobb?

Maverick är tornad mellan sitt brinnande passionerade förhållande till Charlie och hans längtan efter att bli en framstående stridspilot. Han inser att det kan vara svårt att kombinera de två och att hans farliga yrke ständigt kommer sätta deras förhållande på spel.

Genom filmen får vi följa Maverick under uppdrag och tävlingar, samtidigt som han kämpar med sitt känslomässiga dilemma. Kommer han kunna hitta en balans mellan kärlek och karriär, eller måste han välja en av dem?

Top Gun är en film som utforskar teman som uppoffring, passion och vägen till självupptäckt. Den bjuder på spänning, action och en gripande kärlekshistoria som håller publiken på helspänn. Det är en berättelse som visar på att ibland är de svåra valen i livet de som ändrar oss mest..

Top Gun börjar 22:00 på Sjuan

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: John Stockwell, Barry Tubb, James Tolkan, Meg Ryan, Jim Cash, Jack Epps Jr., Bill Badalato, Jerry Bruckheimer,

Lämna ett svar