Ensam hemma 2 - vilse i New York

Återupplev julmagin med Ensam hemma 2 – Vilse i New York! Missa inte ikoniska Kevin i ännu större äventyr! Se den ikväll på TV3!

Välkommen till den galnaste och mest hysteriska julresan du någonsin varit med om! I den omåttligt populära filmen ”Ensam hemma 2 – vilse i New York” är det inte bara julstämning och glögg som väntar när familjen McAllister ska spendera sin semester i Florida. Av en ofattbar olyckshändelse blir sonen Kevin helt glömd på flygplatsen och hamnar istället i det pulserande New York City. Men det blir varken shopping eller sightseeing för den lille, för där dyker två gamla och ondskefulla fiender till Kevin upp – de alltid luriga och kaotiska tjuvarna Harry och Marv. Nu är det upp till Kevin att sätta sina genialiska planer och färdigheter på prov för att överlista dessa skurkar och rädda sin familj och hela julen! Gör dig redo för den ultimata äventyrsresan som kommer få dig att rulla på golvet av skratt och hålla dig på helspänn från början till slut. Det är dags att ”streama” Ensam hemma 2 – vilse i New York och uppleva en oförglömlig julmiddag full av familjekärlek, äventyr och en hel del hemmavakande …

Filmen ”Ensam hemma 2 – Vilse i New York” är en uppföljare till den klassiska familjekomedin. Handlingen kretsar kring familjen McAllister, som planerar att åka på en solig julsemester till Florida. Men av misstag blir Kevin, den yngsta sonen, kvarlämnad på flygplatsen när familjen far iväg.

Kevin inser snart att han hamnat i New York och ser detta som en möjlighet att upptäcka staden på egen hand. Han bor på ett lyxhotell och njuter av allt som New York har att erbjuda. Samtidigt upptäcker han dock att de två gamla fienderna, tjuvarna Harry och Marv, också är i New York och planerar att stjäla från en leksaksaffär vid Central Park.

Kevin, som tidigare har överlistat dessa tjuvar, bestämmer sig för att hejda dem från att begå brottet. Med hjälp av smarta fällor och sin kreativitet försöker han att sätta stopp för deras onda planer. Den ensamme Kevin utvecklar också en vänskap med en udda dam som bor i närheten, som hjälper honom att förstå vikten av att ha sin familj omkring sig under julen.

”Ensam hemma 2 – Vilse i New York” är en rolig och spännande fortsättning på den populära filmen. Med hjälp av Kevin’s osvikliga listighet och uppfinningsrikedom lyckas han återigen lura tjuvarna och skydda sig själv samt leksaksaffären. Filmen är inte bara underhållande, den påminner också tittarna om vikten av familj och vänskap under julhelgen..

Ensam hemma 2 – vilse i New York börjar 17:35 på TV3

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, Catherine O’Hara, John Heard, Devin Ratray, Tim Curry, Brenda Fricker, John Hughes, Duncan Henderson, Mark Radcliffe,

Lämna ett svar