Kong: Skull Island

Utforska den hemliga ön: Kong: Skull Island visas ikväll på TV3!

Utforska en okänd och farlig värld när en grupp forskare och militärer försätts i en kamp för överlevnad i filmen Kong: Skull Island. Deras hemliga uppdrag förvandlas snabbt till en mardröm när de inser att de inte bara har trampat in i fel djungel, utan rakt in i den fruktade Kongs territorium. Med en ö som är lika vacker som förrädisk står de nu inför en kamp mot den mystiske Kong, samtidigt som de kämpar för att lämna ön levande. Det här är en actionfylld och spännande äventyrsfilm som inte kommer att lämna någon oberörd.

I filmen ”Kong: Skull Island” följer vi en ovanlig grupp av forskare och militärer på ett hemligt uppdrag till en outforskad ö i Stilla havet. Denna ö är lika vacker som den är farlig och full av hemligheter. Det som de inte inser när de kliver in i denna okända djungel är att de har hamnat i fel territorium och närmar sig den mystiske Kong.

Snart blir det tydligt för dem att de inte är ensamma på denna ö. Kong, en enorm och fruktansvärd varelse, är härskaren över dessa marker och försvarar sitt område med en osviklig styrka och kraft. Forskarnas och militärernas uppdrag blir nu inte bara att utforska och överleva i denna fientliga miljö, utan också att undvika att hamna i Kongs våldsamma grepp.

Under sin strävan efter överlevnad blir gruppen tvungen att ställa sig frågan: Vem är egentligen Kong? Är han bara ett monster eller finns det något mer bakom hans mäktiga yttre? Människornas begär efter att förstå och kontrollera denna legendariska varelse ställs mot Kongs eget behov av att skydda sitt territorium och sin existens.

”Kong: Skull Island” är en spännande actionfilm som utforskar teman som makt, överlevnad och människans gränsöverskridande strävan efter kunskap. Med en imponerande visuell stil och en enastående rollbesättning tar oss filmen med på en farlig resa genom en vacker men förrädisk ö. Kommer gruppen att kunna gå segrande ur mötet med Kong eller är de dömda att gå under i denna främmande och farliga värld? Endast tiden och deras beslutsamhet kan ge svaret..

Kong: Skull Island börjar 21:00 på TV3

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, John C. Reilly, John Goodman, Corey Hawkins, John Ortiz, Jing Tian, Dan Gilroy, Max Borenstein, Jon Jashni,

Lämna ett svar