Inferno

Inferno – Den hett eftertraktade filmen visas ikväll på TV3! Missa inte denna explosiva thriller!

Filmen Inferno tar oss med på en hisnande resa genom Europas mest ikoniska platser när Robert Langdon kämpar mot klockan för att avslöja en skrämmande global konspiration. Tillsammans med den mystiska läkaren Sienna Brooks, slungas vi in i en virvelvind av äventyr och fara. Med Dantes legendariska verk som ledstjärna, står deras chans att överleva och avslöja sanningen på spel. Se upp för Langdons brinnande passion och ge dig hän åt Infernos mörka mysterium.

I filmen Inferno möter vi Robert Langdon, spelad av Tom Hanks, som vaknar upp på ett sjukhus i Italien utan minnesbild av vad som har hänt. Han upptäcker snart att hans minnesförlust är kopplad till en farlig och global konspiration som hotar mänsklighetens överlevnad.

För att försöka återfå sitt minne och stoppa konspirationen slår sig Langdon samman med den unga läkaren Sienna Brooks, spelad av Felicity Jones. Hon är den enda som kan hjälpa honom att pussla ihop den gåtfulla gåtan och förhindra ett totalt kaos.

Deras påskyndade jakt tar dem genom olika platser över hela Europa, och varje steg de tar fördjupar mysteriet ytterligare. Langdon upptäcker att han har stött på ett spår som kan leda honom till den legendariske författaren Dante Alighieri, och hans verk Den gudomliga komedin.

Samtidigt som klockan tickar och hotet blir mer akut måste Langdon och Brooks använda sina kunskaper och intelligens för att avslöja den dödliga konspirationen. Deras resa blir en kamp mot tiden och de måste agera snabbt för att rädda världen från att störta ner i kaos och förgörelse.

Inferno är en spännande och actionfylld film där vi får följa med på en farlig resa genom Europas historiska och kulturella skatter. Med en blandning av gåtor, spänning och intellektuella utmaningar är filmen en nervkittlande berättelse om kampen mellan gott och ont, där ett enda misstag kan få katastrofala konsekvenser..

Inferno börjar 21:00 på TV3

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Tom Hanks, Felicity Jones, Omar Sy, Irrfan Khan, Sidse Babett Knudsen, Ben Foster, Ana Ularu, Ida Darvish, David Koepp, Brian Grazer, David Householter,

Lämna ett svar