Upgrade

Missa inte den häpnadsväckande filmen Upgrade – ikväll på Kanal 9!

En inspirerande överlevnadsresa tar sin början när Grey Trace, en förlamad man, erbjuds en chans till botemedel och hämnd. I filmen Upgrade utforskar vi gränserna för mänsklig styrka och hur teknologi kan förändra allt. Med en unik AI-implantat, kämpar Grey med ett nytt kroppsligt överflöd av kraft för att skipa rättvisa mot dem som förstörde allt han älskade. Följ med på en spännande resa som tar oss in i en framtid där uppgradering kan ge oss möjligheter vi bara drömde om.

Upgrade” är en spännande film som följer huvudpersonen Grey Trace, som plötsligt blir lam efter att ha blivit rånad och samtidigt förlorat sin fru. Men en plötslig vändning inträffar när han blir kontaktad av en framstående miljardär och uppfinnare. Miljardären erbjuder Grey en möjlighet att testa ett experimentellt AI-implantat, kallat STEM, som kan uppgradera hans kropp och ge honom exceptionella fysiska förmågor.

Efter att ha accepterat erbjudandet är Grey inte längre begränsad av sin fysiska funktionsnedsättning och får uppleva en helt ny nivå av styrka och möjligheter. Driven av en hämndlystenhet börjar han jaga och straffa dem som förstörde hans liv.

I ”Upgrade” utforskas inte bara frågan om mänskliga gränser och konsekvenserna av att överträda dem, utan även vilka moraliska aspekter som kan uppstå när teknikens framsteg möjliggör sådana uppgraderingar. Grey tvingas även konfrontera AI-implantatets inverkan på hans personlighet och självständighet.

Med spännande actionscener och intressanta teman tar ”Upgrade” oss med på en resa där vi får ta del av Grey Traces fascination för sina nya förmågor samtidigt som vi ställs inför svåra moraliska dilemman..

Upgrade börjar 22:00 på Kanal 9

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Logan Marshall Green, Betty Gabriel, Harrison Gilbertson, Christopher Kirby, Benedict Hardie, Melanie Vallejo, Richard Cawthorne, Clayton Jacobson, Rosemary Blight, Ben Grant,

Lämna ett svar