Missa inte det 100:e avsnittet av Arga Snickaren

Anders Öfvergård. - Foto: Super Deuce Sthlm/Kanal 5.
Anders Öfvergård. – Foto: Super Deuce Sthlm/Kanal 5.

Våren 2009 marscherade Anders Öfvergård in i svenska hem och blev Arga Snickaren med hela svenska folket. Envist och oförtröttligt har han räddat familjer som tappat kontrollen över sina boenden och på onsdag visas det 100:e avsnittet där Anders hjälper 18-årige Gustaf som förlorat sin far och nu själv måste bygga färdigt hemmet.

Livsfarliga elledningar, mögliga källare, tak som läcker och väggar som rasar in. Succén Arga Snickaren är inne på sin tionde säsong och på onsdag ser vi det 100:e avsnittet. Genom åren har vi har kunnat följa Anders Öfvergård när han styrt upp havererade byggprojekt och hjälpt misströstande hemmafixare runtom i Sverige. Vi har mött familjer som drömt om ett perfekt hem, men som av olika anledning kört fast och hamnat i ett till synes oändligt byggkaos. Tillsammans med sitt team har Anders tagit över för att ta hand om det som är mest akut. Och med sin raka och engagerade attityd konfronterar och ifrågasätter Anders varför familjerna har kört fast och hjälper dem hitta en tydlig väg framåt.

I det 100:e avsnittet reser Anders till Svartsö i Stockholms skärgård. Här bor 18-åriga Gustaf som förlorade sin pappa i samband med att de höll på att bygga ett lösvirkeshus. Gustaf bor nu i en gammal husvagn, utan rinnande vatten och toalett, och försöker på egen hand, utan kunskap, färdigställa huset som bara är ett tomt skal. För Anders är det självklart att han tillsammans med teamet måste hjälpa Gustaf att få ett riktigt hem.

Onsdag den 30 oktober klockan 20.00 på Kanal 5

Lämna ett svar