Kalle och chokladfabriken

Missa inte: Kultklassikern Kalle och chokladfabriken visas ikväll på Kanal 5!

Välkommen till en sagolik resa i Willy Wonkas underbara värld! Följ med den äventyrlige och modige pojken Kalle, tillsammans med fyra gnälliga och bortskämda barn, när de vinner varsin gyllene biljett till den magiska chokladfabriken. Utforska den excentriske Willy Wonkas chokladfyllda fantasiland och upptäck en värld fylld av överraskningar, lekfullhet och fara. Kalle och chokladfabriken är en film som tar dig med på en förtrollande resa du sent kommer att glömma.

Kalle och chokladfabriken är en inbjudande och magisk film som handlar om den fattiga pojken Kalle och fyra bortskämda barn som alla finner varsin guldbiljett. Denna biljett ger dem en unik möjlighet att få en guidad tur i den excentriske Willy Wonkas fantastiska chokladfabrik.

Kalle är en ovanligt snäll och osjälvisk pojke som bor med sin fattiga familj. När han finner guldbiljetten blir han överlycklig, men han vet inte att äventyret bara har börjat. Tillsammans med de andra barnen och deras föräldrar påbörjar de den spännande utforskningen av chokladfabriken.

Väl inne möts de av en färgglad och världsomspännande inredning som genomsyrar fabriken. Willy Wonka, spelad av den karismatiske Johnny Depp, visar dem sina fantastiska uppfinningar och berättar om hur hans godsaker blir till. Under turen lockas barnen att testa på choklad i alla dess former, från oändliga chokladfloder till tuggummi som byter smaker.

Men i sin iver att uppleva allt det goda som erbjuds, hamnar de fyra bortskämda barnen snart i farliga och knepiga situationer. Kalle, å andra sidan, håller fast vid sin vänlighet och ödmjukhet och lyckas därmed klara sig igenom alla utmaningar.

Filmen handlar inte bara om fantastiska chokladkreationer och spännande äventyr, den förmedlar också viktiga budskap om att vara snäll, ödmjuk och att inte vara självisk. Den visar på att det är dessa egenskaper som leder till verklig lycka och framgång både i chokladfabriken och i livet i stort.

Kalle och chokladfabriken är en underhållande, fängslande och fantasifull film som man inte får missa. Den tar med oss på en resa genom en värld fylld av choklad och visar att det är mer än bara godsaker, det handlar om att vara snäll och tänka på andra..

Kalle och chokladfabriken börjar 20:00 på Kanal 5

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Johnny Depp, Freddie Highmore, David Kelly, Helena Bonham Carter, Noah Taylor, Missi Pyle, James Fox, Deep Roy, John August, Brad Grey, Richard D. Zanuck,

Lämna ett svar