Kalle och chokladfabriken

Missa inte magin ikväll: Kalle och chokladfabriken på Kanal 5!

Upptäck en magisk värld bortom fantasins gränser när den fattiga pojken Kalle och fyra bortskämda barn stöter på en chans till ett livsbyte. Med en guldbiljett i handen tar de sina första steg in i den oemotståndliga och oförutsägbara världen av Willy Wonkas chokladfabrik. Bortom alla förväntningar lurar äventyr, intriger och otroliga överraskningar. Kalle och chokladfabriken tar oss med på en resa som för oss djupt in i en fantastisk sagovärld som kommer att locka ut barnet i oss alla.

Kalle och chokladfabriken är en spännande film baserad på Roald Dahls klassiska bok med samma namn. Filmen handlar om den fattiga pojken Kalle, som drömmer om att få smaka på den magiska chokladen från Willy Wonkas berömda chokladfabrik.

En dag dyker det upp en chans för Kalle och fyra andra barn att vinna en guidad tur i chokladfabriken. Genom att hitta en gyllene biljett gömd i chokladförpackningarna får alla barn en unik möjlighet att besöka den excentriske Willy Wonkas fantastiska fabrik.

När Kalle och de andra barnen anländer till fabriken öppnas en värld av underliga och färgglada äventyr för dem. De får utforska enorma chokladfloder, smaka på fantastiska godisar och träffa de udda och spännande karaktärerna som arbetar i fabriken.

Men medan Kalle är en ödmjuk och godhjärtad pojke, visar det sig att de andra barnen är bortskämda och själviska. En efter en hamnar de i knepiga och farliga situationer på grund av sina dåliga vanor och bristande omdöme, medan Kalle visar sin styrka genom att vara snäll och hjälpsam.

Genom filmen får vi följa Kalle på hans resa när han upptäcker vikten av att vara god mot andra och hur det kan leda till fantastiska möjligheter. Hans äventyr i chokladfabriken visar oss att sann lycka inte handlar om materiella ting, utan om att vara ödmjuk, generös och värdig.

Kalle och chokladfabriken är en magisk och fantasifull film som lär oss värdefulla läxor om vikten av vänlighet och omtanke. Det är en berättelse om hur en fattig pojke kan förändra sitt liv genom att vara snäll och göra rätt val. En film som ger oss en påminnelse om att det är våra handlingar och vår karaktär som formar oss till de personer vi är..

Kalle och chokladfabriken börjar 18:05 på Kanal 5

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Johnny Depp, Freddie Highmore, David Kelly, Helena Bonham Carter, Noah Taylor, Missi Pyle, James Fox, Deep Roy, John August, Brad Grey, Richard D. Zanuck,

Lämna ett svar