The Mask

Upptäck Jim Carreys magiska förvandling i klassikern The Mask – Imorgon kväll på Kanal 5!

Från självmordstankar till superkrafter – upptäck Stanley’s otroliga transformation genom en magisk trämask i filmen The Mask. Följ med när denna banktjänsteman tar sig an världen med större mod än någonsin tidigare och utför handlingar som en gång var enbart drömmar. Upplev spänning och humor blandat med oväntade twistar när en man släpper loss sin inre styrka och förmåga att göra allt. The Mask kommer att förändra Stanley’s liv för alltid.

Filmen ”The Mask” handlar om banktjänstemannen Stanley, som befinner sig i en mörk och nedstämd fas i sitt liv och överväger att ta sitt eget liv. Hans värld förändras dock radikalt en kväll då han hittar en mystisk trämask i floden.

Denna magiska mask förvandlar Stanley till en man med otroliga superkrafter och förmågor. Han blir en helt annan person, fylld av självförtroende och mod. Masken ger honom förmågan att göra allt han tidigare inte vågat eller kunnat göra.

Plötsligt har Stanley makten att förändra sitt liv på ett sätt som han aldrig tidigare kunnat föreställa sig. Med sin nyfunna styrka kan han besegra sina motståndare, dansa som aldrig förr och charma alla omkring sig. Han blir en underhållande och uppskattad person som får människor att skratta och glömma sina bekymmer.

Men ju mer Stanley använder maskens krafter, desto mer inser han att det inte bara är en lek. Den lockar fram en ondska som Stanley måste konfrontera. Han måste även fundera på om hans förändring är äkta eller om det är masken som styr honom.

”The Mask” är en spännande och komisk film som utforskar teman som självförtroende, mod och moral. Det är en berättelse om en man som har möjlighet att förändra allt, men samtidigt måste han konfrontera konsekvenserna av sina handlingar och fundera över vad som verkligen betyder något i livet..

The Mask börjar 18:10 på Kanal 5

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Jim Carrey, Cameron Diaz, Peter Riegert, Peter Greene, Amy Yasbeck, Richard Jeni, Orestes Matacena, Tim Bagley, Mike Werb, Michael De Luca, Robert Engelman,

Lämna ett svar