Oblivion

Missa inte stjärnspäckad sci-fi-thriller i kväll på Kanal 5 – Oblivion!

Oblivion, en spännande sci-fi-film, tar oss med till en post-apokalyptisk värld där robotreparatören Jack Harper kämpar för överlevnad på en utarmad Jorden. Men när en gåtfull främling korsar hans väg efter att ha räddats från ett nedskjutet rymdskepp, börjar Jacks tillvaro rasa samman. Plötsligt ifrågasätter han allt han tidigare trott på och ställs inför en farlig kamp för sanningen. Oblivion är en hisnande äventyrsfilm som tar oss på en nervkittlande resa genom en dystopisk framtid.

Oblivion är en spännande och tankeväckande film som utspelar sig i en futuristisk värld. Huvudpersonen, Jack Harper, är en robotreparatör som arbetar ensam på Jorden efter att människorna har lämnat den på grund av krig och förstörelse. Hans uppgift är att utvinna viktiga resurser som behövs för att rädda mänskligheten från sin nya hemvist i rymden.

En dag förändras dock Jacks tillvaro när han räddar en vacker främling från ett nedskjutet rymdskepp. Denna händelse sätter igång en kedja av mysterier och Jack börjar ifrågasätta allt han vet. Vem är denna främling? Varför låg hon på det nedskjutna rymdskeppet? Snart upptäcker Jack att inte allt är som det verkar och att det finns en dold sanning som kan förändra allt.

Oblivion är en film som lockar med sin visuella skönhet och imponerande specialeffekter. Samtidigt som den bjuder på spännande action och förbryllande pusselbitar, provocerar den också till eftertanke. Filmen utforskar teman som mänsklighet, identitet och sanning. Genom Jacks resa får vi möjlighet att reflektera över vårt eget existentiella tillstånd och våra plikter gentemot vår omgivning.

Tack vare Tom Cruises engagerade skådespel och en välgjord regi, förnimmer vi den emotionella resa som Jack genomgår. Vi delar hans frustration och förtvivlan när allt han trott på vänds upp och ner. Samtidigt som filmen är fylld med överraskningar och tvister, lyckas den också att behålla en konstant spänning och hålla oss fängslade i handlingens grepp.

Oblivion är en fascinerande och välgjord science fiction-film som inte bara underhåller, utan även utmanar oss som tittare att ifrågasätta vår egen verklighet. Genom dess kombination av visuell prakt och djupare teman blir filmen en minnesvärd och tankeväckande upplevelse..

Oblivion börjar 20:00 på Kanal 5

Trailer:

Läs mer om filmen på IMDB

Här hittar du alla dagens filmer som sänds på TV.

Skådespelare: Tom Cruise, Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Andrea Riseborough, Nikolaj Coster-Waldau, Melissa Leo, Zoe Bell, Abigail Lowe, Karl Gajdusek, Michael Arndt, Peter Chernin, Dylan Clark,

Lämna ett svar