Petra Marklund

Petra Marklund är huvudperson i Så mycket bättre


På lördag är det Petra Marklund som är huvudperson. Det är dessutom hennes födelsedag vilket firas i huset. Efter firandet blir det ett tufft träningspass och svampplockning.

Petra ”September” Marklunds dag börjar med att de andra i huset strålar samman för att baka en tårta till henne eftersom det är hennes födelsedag. Men att baka tillsammans i arla morgonstund går inte helt smärtfritt. Till allas förvåning visar det sig att Christer är utbildad konditor.

Efter tårtfirandet är det dags för träning och sedan tar Petra med sina vänner ut i skogen för att plocka svamp. Hon ordnar också en svamptävling som inte riktigt går enligt planerna. Barbro har återhämtat sig efter sin skada och försöker hänga med så gott det går, hon får också en överraskning från sina barn.

Eftersom Petra ”September” Marklund står i fokus blir det en inblick i hennes karriär och hon berättar om livet som världsartist. Under lunchen och middagen bjuder de andra deltagarna på sina tolkningar av Petras låtar, bland annat Can’t get over, Cry for you och Satelite.

Del 6 av 8.
Så mycket bättre sänds på lördag den 27 november på TV4

Lämna ett svar