Premiär för Filip & Fredriks animation Myggan

Premiär för Filip & Fredriks animation Myggan

Efter succéerna med talkshowen Ett herrans liv och listprogrammet 100 höjdare vidgar Filip och Fredrik sina vyer och prövar lyckan med ett nytt format. Den animerade serien om tv-producenten Myggan är resultatet.

Myggan är en mindre lyckad tv-producent från Partille som bara vill bli berömd. Och rik. Och populär hos kvinnorna. Och berömd. Och rik. Han är med om de mest osannolika händelser och försätter sig i de mest otroliga knipor för att få gå med den snyggaste pinglan på festen, få renommé som tv-producent och slå sin ärkefiende Grazzi på fingrarna. Han lyckas sällan.

Programmet om Myggan är en smart samtidsberättelse med fokus på osannolika och fantastiska händelser i Myggans vardag. I serien stöter vi på en parad av kända människor som sina animerade alter egon.
Tillsammans med vännerna Karl-Bertil, Wikipedia, Mia, kämpar Myggan om utrymmet i Stockholms medievärld med ärkerivalen Grazzi.

Den animerade tv-serien om Myggan är en samproduktion mellan animerarna Splinterarts och en grupp manusförfattare med Filip Hammar och Fredrik Wikingsson i spetsen.

Premiär: Onsdag 19 september 22:25 på Kanal 5

Lämna ett svar