Desperate Housewives – Ny sässong

Desperate Housewives - Ny sässong Foto:BuenaVista.

Nu är det premiär för en ny säsong av Desperate Housewives. Vi ser Eva Longoria, Teri Hatcher, Felicity Huffman och alla de andra i höstens avsnitt där vi återigen kan frossa i skruvade familjerelationer, starka vänskapsband, intensiva gräl och mer eller mindre passionerade kärleksförhållanden.

I vårens avsnitt fick vi äntligen reda på att det var Orsons mamma som låg bakom mordet på hans före detta älskarinna Susan. Brees dotter Gabrielle blev med barn med Edies systerson Austin, och lämnade Wisteria Lane för att föda barnet utan att orsaka en skandal. Susan hade precis tackat ja till Ians frieri, men hennes hjärta tycktes fortfarande slå för Mike. Lynette hade sagt upp sig från sitt arbete för att hjälpa Tom med hans nyöppnade pizzeria. Och Gabrielle och Carlos hade fått igenom sin skilsmässa och försökte anpassa sig till livet som singlar.

I höstens avsnitt gör äntligen Susan sitt val mellan Ian och Mike. Gabrielle som är nybliven singel, blir tillsammans med en förmögen och mycket framgångsrik man. Edie inleder en affär med Carlos. Och Lynettes och Toms äktenskap hamnar i farozonen när Lynette tillbringar alltmer tid på restaurangen med en av sina anställda. I premiäravsnittet får Edie oväntat besök av sin son. En oväntad graviditet ställer till problem och Gabrielle blir uppvaktad av stadens borgmästarkandidat.

Säsongspremiär: Tisdag 18 september 21:00 på kanal 5

Lämna ett svar