Fotbolls-VM exklusivt i TV4:s kanaler

Fotbolls VM i TV4

Förhoppningarna om svenska framgångar är stora när fotbolls-VM avgörs i Kina den 10-30 september. TV4 har de exklusiva rättigheterna att sända matcherna direkt under hela mästerskapet och samtliga matcher i VM sänds i någon av TV4:s kanaler.

– Vi har damernas silversuccé 2003 i färskt minne och gör nu en större VM-satsning än något bolag i tv-världen tidigare gjort, säger Hans Pekkari, sportchef på TV4.

Efter framgångarna i VM i USA för fyra år sedan, då 3 790 000 TV4-tittare såg Sverige förlora VM-finalen mot Tyskland i förlängning, är förväntningarna stora inför VM i Kina. Svenska landslaget måste dock vara på topp för att laget ska kunna utmana förhandsfavoriterna USA och Tyskland om guldet. I gruppspelet ställs Sverige mot Nigeria, USA och Nordkorea – samma motståndare som i succé-VM i USA 2003.

På plats i Kina för att kommentera matcherna är Daniel Kristiansson och Pontus Kåmark.

I studion i Stockholm finns programledaren Suzanne Sjögren och experten Malin Swedberg med gäster.

VM-magasinet med Jessica Almenäs som programledare sänds varje speldag under mästerskapet. Med hjälp av gäster och en kunnig expertpanel leder hon kvällsprogrammet, som plockar upp det bästa från dagens matcher i VM. Dessutom repriseras många av matcherna på kvällstid.

Här finns tv-tablån för alla dagens sportsändningar

Lämna ett svar