Quickstep och rumba när första paret åker ut ur Let’s dance

Lets dance - Foto:tv4

Fredagen den 18 januari klockan 20.00 direktsänds säsongens andra program av Let’s dance med Jessica Almenäs och David Hellenius som programledare. Ut på dansgolvet kliver tolv par som inför en kritisk proffsjury och miljontals tittare måste prestera maximalt innan juryn och tv-tittarna fäller domen. Tittarnas telefonröster adderas till juryns poäng och det par som fått minst poäng tvingas lämna programmet.

Under tolv fredagar kastar sig paren ut på dansgolvet under direktsändning för att prestera sitt allra bästa – och i finalen den 28 mars är endast två danspar kvar för att kämpa om den åtråvärda förstaplaceringen.

Juryn som består av Tony Irving, Ann Wilson, Dermot Clemenger och Maria Öhrman bedömer prestationerna efter samma kriterier som en danstävling på elitnivå. Men det är tv-tittarna som fäller den avgörande rösten och avgör vilka danspar som går vidare i tävlingen.

Det danspar som får minst antal poäng av juryn och minst röster av tv-tittarna hamnar längst ner på listan och blir det första paret att lämna Let’s dance. Vilket par det blir presenteras klockan 22.25, direkt efter Nyheterna.

Visas på TV4 imorgon

Lämna ett svar