Säsongspremiär för Gossip Girl

Frv. Blake Lively som Serena, Ed Westwick som Chuck, Chace Crawford som Nate, Penn Badgley som Dan, Leighton Meester som Blair och Taylor Momsen som Jenny.

På söndag startar en ny säsong av efterlängtade Gossip Girl där vi möter det rika, vackra folket på Upper East side i New York. Här hänger IT-väskorna på varje arm och privatchaufför och personlig assistent ingår i de flestas vardag.

Även i vår kan vi frossa i en oändlig ström vackra kreationer på våra hjältinnor och vi får ta del av en vardag som många drömmer om. Bland vårens gästskådespelare ser vi bland andra sångerskan Cyndi Lauper och Willa Holland från tv-serien OC.

Nu startar en ny säsong av Gossip Girl och vi följer Serena, Blaire, Chuck, Dan och de andra på en av New Yorks mest prestigefulla skolor. När vi lämnade serien hade Vanessa försökt utöva utpressning mot Blaire med foton av Catherine och Marcus. Blaire hämnades genom att förmå Chuck att försöka förföra Vanessa. Serena skämde ut sig på Lily och Barts inflyttningsfest och så fick Dan och Jenny reda på Nates hemlighet.
I vårens avsnitt får vi se lilla Jenny som ung rebell där hon bryter med sin familj, Serena träffar en ny potentiell pojkvän, Blaire fortsätter manipulera och intrigera och så måste Chuck vänja sig vid Lilly som ny styvmor.

 

Söndag 8 februari klockan 19.00 på Kanal 5

Lämna ett svar