Ullared är tillbaka – större än någonsin


Trodde du att det inte fick plats fler människor i en liten by i Halland? Att det rimligtvis inte kunde finnas fler fryspåsar att sälja eller behov av fler strumpor? För första gången får vi nu följa personalen och kunderna på Sveriges största varuhus i dess riktiga högsäsong, hösten!

Och mitt i tidernas köptryck hittar vi naturligtvis våra vänner Morgan, Ola-Conny, Boris och Alexander – och även nya godingar bland både kunder och personal. Det är på hösten de stora tjejgängen kommer från när och fjärran och shoppar för den kommande vintern; kläder, julklappar, fryspåsar och nya gardiner. Det är då de rutinerade shopparna med långa listor tar över från de semesterfirande impulsshopparna som dominerar på sommaren. Hösten 2010 har också varit den bästa för varuhuset Gekås någonsin. Köerna har ringlat sig långa, parkeringsplatserna har haft strykande åtgång och bussar som kommit med besökare från hela landet har stått i långa rader utanför varuhuset.

Gekås slog rekord på rekord och nu får tv-tittarna bevittna köphysterin på tryggt avstånd i tv-soffan. Under våren får vi bland annat se Morgan & Ola-Connys surströmmingsskiva, de barska systrarna från Hofors, Maritta, Laila och Gunnel är titt som tätt i Ullared och svär, ryar och shoppar och småbarnsföräldrar på romantisk shoppingweekend på tu man hand.

Två rekordsäsonger med ohämmad shopping och härliga personligheter har gjort Ullared till den mest sedda svenska serien på Kanal 5 någonsin. Med Morgan på lagret, Ola-Conny i bröddisken, Boris på VD-stolen och stammisar som Kjell & Rose-Marie och Maggan & Gittan, har tv-serien Ullared blivit en odiskutabel succé.

Säsongspremiär: måndag 21 februari 20.00 på Kanal 5

Lämna ett svar